![]() |
#11 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.10.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Якщо мрієте про капітальний ремонт у квартирі, то важливо уважно підійти до вибору компанії. Я недавно проходив через ремонт квартир в Києві і можу порадити. Мій досвід показав, що найкращим рішенням є звернутися до професіоналів з ФайноБуд https://fnbud.kiev.ua/ Вони справді роблять якісний ремонт, а також допоможуть з усіма питаннями на всіх етапах — від планування до завершення. Вони використовують тільки перевірені матеріали і забезпечують високий рівень сервісу. Якщо хочете бути впевнені у результаті, обов'язково розгляньте цю компанію. Успіхів вам у ремонті!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#12 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() А які матеріали в ремонті ви використовували?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я можу вам порадити матеріали для ремонту від виробника KREISEL. Це наш український виробник, який пропонує якісну продукцію. Особисто я замовляла таку суміш EXPERT WP81 https://www.kreisel.ua/produkt/exper...dnokomponentna , дуже хороша. Але ви можете переглянути весь асортимент та навіть отримати тут консультацію з приводу того, що потрібно для виконання запланованих робіт.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#14 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Гіпсокартон — для стін і перегородок. Фарба — акрилова для внутрішніх робіт. Керамічна плитка — для підлоги та ванної кімнати. Деревина — для каркасів та меблів. Монтажна піна — для ізоляції та заповнення щілин. Штукатурка — для вирівнювання стін. Ці матеріали забезпечують якість та довговічність ремонту. Які саме роботи плануєте виконати? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() А я в декорі стін та стелі використала товари від DFA Decor Store, тут я змогла все підібрати на одному сайті. Дивіться асортимент: є фарби та трафарети в наявності, виготовити можна й на замовлення. З такою продукцією легко експериментувати та створювати неповторний інтер'єр. Я обрала саме цей магазин, оскільки тут є все необхідне для реалізації навіть найскладніших дизайнерських ідей. Фарби мають відмінну покривну здатність і стійкість, а трафарети дозволяють створювати чудові візерунки на будь-якій поверхні.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
![]() Цитата:
Добавлено через 44 секунды Думаю, в інтернеті дешевше! Последний раз редактировалось kamy29, 25.06.2025 в 19:59. Причина: Добавлено сообщение |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
![]() Які саме будматеріали вам потрібні?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
![]() Планую зробити натяжну конструкцію під гіпсокартон на стелі. Виникло питання щодо вибору профілю. Бачила варіанти 0,40 мм, але деякі майстри кажуть, що така товщина – це слабко. Інші кажуть, що для стелі це норм. Не хочеться, щоб через рік все провисло або потріскалося. Що краще обрати, і яка довжина профілю вважається оптимальною для стелі? І ще питання — чи є різниця між фарбованими і оцинкованими профілями?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
![]() Фарбовані краще не брати – під фарбою часто ховають слабкий метал. Для стелі ідеально підходить профіль 0,55 або 0,60 мм — він не прогинається. Я нещодавно купував профіль для гіпсокартону в Києві https://venbud.ua/gipsokartonnye-sis...a-gipsokartona саме в такій товщині. Довжина — від 3 до 4 метрів, але краще брати цілісний, без з’єднань. Інакше втрачається жорсткість.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|