![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 24.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт. Розкажіть, куди саме ви частіше за усе заглядаєте, щоб слухати та скачувати популярні треки? Буду вдячна за коментарі, бо зовсім не має бажання витрачати декілька годин на пошуки в інтернеті, уся надія на ваші відповіді.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Знайомі емоції, бо я сама пошуки вела в інтернеті, а вже потім вирішила обрати один сайт та скористатися його послугами. І вам раджу обов’язково для початку продивитися інформацію теоретичного плану, на сторінці https://mufm.me/ лише популярні треки, які допоможуть вам бути у курсі усіх музикальних новин не лише нашої країни, але й закордону. Мені подобається після роботи прийти та почати слухати треки, з головою поринути у світ року. Можна починати свій день з прослухування пісень, а вже потім йти на роботу після такої підзарядки хочеться виконати усю роботу набагато швидше і тому, не вийшло пройти повз ваше повідомлення, закортіло відписатися і проконсультувати.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|