![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт всім! Хочу оновити свій гардероб і підшукати якісне брендове взуття на літо та осінь. Порадьте, будь ласка, які бренди варто розглядати, щоб отримати максимальну якість та комфорт? Цікавлять як класичні, так і спортивні варіанти. Була б дуже вдячна за конкретні рекомендації та особистий досвід. Також, де краще купувати, щоб бути впевненим у якості та оригінальності взуття? Дякую заздалегідь!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Мені дуже подобаються сандалі від Ecco на літо – вони поєднують стиль та комфорт. Щодо осіннього взуття, завжди купую черевики від Geox, адже вони добре дихають і не пропускають вологу, що дуже важливо в нашому кліматі. Рекомендую звернути увагу на ці бренди. Щодо місця покупки, зазвичай роблю замовлення на офіційних сайтах або в спеціалізованих мультибрендових магазинах, таких як Intertop – там часто є акції та знижки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Можу порекомендувати кілька брендів, які сам використовую і дуже задоволений. На літо зверни увагу на Birkenstock – вони роблять дуже зручні сандалі, ідеальні для прогулянок та відпочинку. Для більш класичного варіанту розглянь взуття від Clarks, вони також пропонують чудові моделі. Що стосується осіннього взуття, можу порадити Timberland – їхні черевики не тільки стильні, але й дуже надійні та комфортні.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|