![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Доброго дня! Планую замовити стоматологічні матеріали через інтернет. Хто може порадити надійний магазин з широким вибором продукції та оперативною доставкою?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з інтернет-магазином стоматологічних матеріалів KIEV DENT Купую тут вже не перший раз і завжди залишаюся задоволений. Асортимент просто величезний – від витратних матеріалів до обладнання. Ціни приємно радують, адже вони значно нижчі, ніж у багатьох інших магазинах. До того ж, всі товари сертифіковані, що для мене, як для стоматолога, дуже важливо. Доставка завжди швидка, а менеджери привітні та компетентні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Хочу оновити асортимент полірувальних паст для зубів у своїй стоматологічній практиці. Мені цікаво, які марки ви рекомендуєте? Важливо, щоб пасти були якісними, ефективними та безпечними для пацієнтів. Якщо у когось є досвід з конкретними продуктами, буду вдячна за поради!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Привіт! Рекомендую звернути увагу на полірувальні пасти для зубів від NewDental. У них є великий вибір якісних паст, які забезпечують ефективне полірування зубів і надійний захист емалі. Ці пасти відомі своєю безпекою та ефективністю, що робить їх відмінним вибором для стоматологів. Крім того, NewDental пропонує швидку доставку, тому ти зможеш оперативно поповнити запас своїх матеріалів для роботи. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|