![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як Ви вважаєте, на який із видів спорту варто робити ставки, щоб шанси на виграш були справді високими? Я просто раніше подібним ніколи не займався, тому цікавлюся.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.03.2023
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я з дитинства люблю футбол, а тому саме на нього і роблю ставки. Однак, не можу сказати, що виграти на ньому дуже легко. Для того, щоб залишатися в плюсі, потрібно справді добре розумітися на цьому спорті.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.04.2023
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Коли у Вас буде вільний час, почитайте про ставки букмекерів на хоккей на цьому ресурсі https://sport-booking.com.ua/stavki-na-hokej/ . Вам стане зрозуміло, що цей вид спорту відмінно підходить для ретельного аналізу. Тим не менш, при ставках потрібно враховувати насправді багато різних факторів – склад команд, стан здоров'я гравців, перспективи тощо.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені найбільше подобається ставити на теніс. У ньому не буває нічиї, отже, результат вгадати простіше. Тим більше, що майже завжди є фаворит, перемога якого практично очевидна.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|