![]() |
#1 |
|
![]() Порадьте ефективний крем під очі. Той, щореально працює. Мені 35, є невеличкі зморшки, набряки та кола під очима. Хочу крем, щоб зморшки розгладилися та добре зволожував шкіру, та не лежав на шкірі пластиліном
|
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.07.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу поділитися своїм досвідом. Вже більше року користуюся кремом під очі від бренду Aphrodite® називается Еліксир молодості. Крем дуже добре зволожує шкіру, допомагає зменшити темні кола та набряки. Особливо мені подобається його легка текстура, яка швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Зморшки стали менш помітними, а шкіра виглядає свіжішою та більш пружною. До речі, придбати цей крем можна на сайті https://aphrodite.ua/uk/53-ukhod-dlya-glaz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Я вже кілька місяців користуюся кремом під очі від La Roche-Posay - Hydraphase Intense Eyes. Дуже добре зволожує шкіру та допомагає зменшити набряки. Крім того, він дуже легкий і швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску. Зморшки стали менш помітними.
|
![]() |
Реклама на форуме | |
|