![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Картриджі для татуажу - це справа тонка, тут важливо підійти до вибору з розумом, бо від цього залежить якість роботи та безпека клієнта. Що ви вважаєте найголовнішим при виборі картриджів? Можливо, це матеріал голки або ж виробник? Я нещодавно почала займатися татуажем і поки що спробувала кілька варіантів, але не можу визначитися, які мені підходять краще. Мені важливо, щоб картриджі були стерильними, з точними голками і зручно трималися в руці. Чи є у вас якісь поради або рекомендації? Хотілось би почути думки більш досвідчених колег, щоб не витрачати час та гроші на неякісні інструменти.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я замовляю картриджі Mast у магазині IPICCADILLY і можу сказати, що це для мене оптимальний варіант. Раніше пробував різні бренди, але саме Mast вразив своєю якістю. Голки завжди гострі, не тупляться під час роботи, а це важливо для створення чітких ліній. Та й сама конструкція картриджа міцна, нічого не протікає. Щодо магазину IPICCADILLY, там широкий вибір картриджів різних розмірів і конфігурацій. Мені зручно, що є можливість замовити одразу набір, щоб було все під рукою. Замовлення завжди приходять вчасно, а ціни адекватні. Варто відзначити, що в IPICCADILLY часто є акції, і це ще один плюс. Якщо ви шукаєте щось надійне і якісне для своєї роботи, я б порадив звернути увагу на Mast. Це не просто рекомендація, а конкретний вибір, перевірений особистим досвідом. Головне - спробувати і знайти те, що підходить саме вам, але починати точно варто з перевірених варіантів. Сподіваюся, це допоможе вам зробити правильний вибір.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|