![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Я розглядаю можливість перейти на натуральну косметику, але досі маю сумніви. Як ви оцінюєте ефективність таких продуктів і чи є вони дійсно кращими для шкіри?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Я особисто використовую натуральну косметику вже більше року і можу сказати, що вона дійсно варта уваги. Натуральні засоби часто містять рослинні екстракти та ефірні масла, які забезпечують ніжний догляд і зменшують ризик алергічних реакцій. Вони також не містять синтетичних добавок і агресивних хімічних речовин, що робить їх ідеальними для чутливої шкіри. Моє обличчя стало більш зволоженим і рівним, і я відчула значне покращення в загальному стані шкіри.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Рекомендую спробувати JUST Swiss. Це швейцарська косметика, яка поєднує високоякісні натуральні інгредієнти з сучасними технологіями виробництва. Вони пропонують широкий асортимент продукції: від засобів для догляду за шкірою до ефірних олій і продуктів для домашнього спа. JUST Swiss відзначається своєю ефективністю та безпекою, особливо для чутливої шкіри. Ви можете знайти їхні продукти на сайті justukr.com або у спеціалізованих магазинах. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 03.10.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Японская косметика https://www.machiya.com.ua/rus/shop/krasa-ta-doglyad/ мне очень нравится в их магазинчике. Я всем рекомендую попробовать их средства. Лучше я не встречала еще никогда за свою жизнь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 31.08.2024
![]() натурального не чего нету, одна химоза
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
![]() Я особисто використовую натуральну косметику вже більше року і можу сказати, що вона дійсно варта уваги.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|