![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Скільки коштують заняття із репетитором з англійської мови онлайн, для допомоги дитині в опануванні навчальним матеріалом у 3 класі? Просто я взагалі англійської не знаю, так само як і дружина.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вивченню англійської мови потрібно приділяти багато часу, адже якщо ви хочете, щоб ваша дитина себе успішно реалізувала у майбутньому, вона обов'язково має володіти цією мовою. Інколи батьки справді не можуть дати якісь додаткові знання. Тому звертатися до репетиторів стало звичним. Але за такі послуги зараз потрібно заплатити чималу суму. Тому я вирішив, що буду також підтягувати свої знання і одночасно працювати із сином. Якщо із домашнім завданням виникають якісь труднощі, я підглядаю у ГДЗ з англійської мови 3 клас, відповіді там чіткі та зрозумілі https://11gdz.com.ua/3-klas/angljska-mova-3/ .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2023
![]() Ну от через те і запитую за ціну. Тому що зараз фінансова ситуація не дуже стабільна, думаю як краще викрутитися із даної ситуації. Адже хочеться, щоб прогалин у вивченні англійської мови не було.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|