![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Hər zaman idman mərcləri ilə maraqlanmışam, amma son vaxtlar dostlarım onlayn kazino oyunlarını da tövsiyə edir. Sizcə, hansını seçmək daha məsləhətlidir? Hər ikisinin üstünlükləri və mənfi cəhətləri nədir? Onlayn kazino oyunlarında hansı oyunlar daha maraqlıdır?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Mən də əvvəllər yalnız idman mərcləri edirdim, amma sonra onlayn kazino oyunlarını sınamağa başladım. Hər ikisinin özünəməxsus xüsusiyyətləri var. Məsələn, idman mərcləri daha çox analiz və statistika tələb edir, amma onlayn kazino oyunları şans üzərində qurulub. mostbet-club.com/kazino saytında hər iki seçimi də tapa bilərsiniz. Mən özüm ruletka və blackjack oynayıram. İdman mərcləri ilə müqayisədə daha həyəcanlıdır. Ancaq yenə də məsuliyyətli olmaq vacibdir. Hər iki seçimdə də qazanmaq və ya uduzmaq mümkündür, amma hər zaman oyun limitlərini müəyyənləşdirmək lazımdır. Oxumağa davam mostbet-club.com Sizcə, hansı oyunlar daha həyəcanlı və maraqlıdır?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ətraflı məlumat üçün təşəkkür edirəm. Mən də hər iki variantı sınayacam. Əvvəlcə bir neçə idman mərci qoyaram, sonra isə kazino oyunlarına baxaram. Ruletka maraqlı görünür, bəlkə də onu sınayaram.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|