![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Народ, хто підкаже, де в Дніпрі реально можна підключити інтернет зі швидкістю до 1000 Мбіт/с? Чи це взагалі реально у нас, чи тільки маркетингова фішка? Потрібно щось таке, щоб ігри, стріми й відео в 4К йшли без лагів, а то мій старий інтернет тільки цифри обіцяє, а на ділі нічого не тягне. Хто має досвід?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Це цілком реально, і я якраз про це можу розказати. У мене вдома вже підключений такий інтернет від «Союз Телеком» https://www.soyuz.in.ua/ . Це справді швидкісний інтернет у Дніпрі, і вони забезпечують до 1000 Мбіт/с. Вся фішка в тому, що вони використовують оптичну технологію xPON, і завдяки цьому швидкість завжди стабільна, незалежно від кількості підключених девайсів. Я паралельно дивлюсь 4К відео, граю онлайн, і всі домашні на дистанційці — жодного підвисання! Така швидкість — це взагалі інша реальність, і особливо круто, що вона реально є у Дніпрі. Якщо шукаєш надійне підключення, раджу звернути увагу!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|