![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! Останнім часом мене постійно болить голова, і я вже не знаю, що робити. Пробував пити різні таблетки, але нічого не допомагає надовго. Можливо, це від перевтоми чи напруги. Хтось мав схожу проблему? Що ви робите, коли сильно болить голова?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Привіт! У мене теж таке було, особливо коли багато працював за комп’ютером. Я почав частіше виходити на свіже повітря, робити вправи для очей, більше пити води, і це допомогло. Але якщо біль не минає, краще звернутися до лікаря. Може, це щось серйозніше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Дякую за пораду! Справді, сиджу по 8 годин перед екраном, може, через це. Спробую робити перерви і пити більше води. Але якщо не пройде, точно доведеться звернутися до лікаря. А що ти робиш, коли потрібно швидко зняти біль? Можливо, порадиш якийсь засіб?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Якщо треба швидко зняти біль, зазвичай беру щось просте, наприклад, ібупрофен. Але стараюся не зловживати. Можу порекомендувати подивитися варіанти ліків в інтернет-аптеці Рецептика у Дніпрі https://receptika.ua/ua/dnepr , я часто замовляю там. У них великий вибір знеболювальних і є зручна доставка. Головне, знайти перевірений препарат, який тобі підходить. Якщо щось серйозніше, краще проконсультуватися з лікарем та замовити за рецептом.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|