![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Давно думаю про те, як підібрати кулон, але ніяк не можу визначитися. Я хочу щось, що буде відповідати моєму стилю, але щоб не було занадто простим або навпаки – пафосним. Хтось може порадити, на які деталі звертати увагу при виборі кулона, і де можна знайти хороший варіант?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Крута ідея, кулон може дійсно підкреслити стиль. Я б тобі рекомендував заглянути в інтернет-магазин Sriblo Ukraine. У них є срібні підвіски , які можуть стати чудовим доповненням до будь-якого образу. Наприклад, там є кулони з гербом України, які виглядають дуже патріотично, або ж релігійні символи, такі як хрестики, які завжди в моді. Я сам нещодавно взяв кулон з ангелом-охоронцем, і виглядає він просто супер на срібному ланцюжку. А ще, все виконано зі срібла 925 проби, тому можеш бути впевнений у якості. Це точно додасть родзинки твоєму стилю!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|