![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Досить часто моя дівчина звертає увагу на косметику без шкідливих добавок. Їй важливо, щоб продукти, які вона використовує, не містили парабенів чи спиртів. Яка продукція може їй підійти, і де можна знайти таку косметику онлайн?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Найкраще відвідати інтернет-магазин Truffle, де є широкий асортимент натуральної косметики. Особливо варто звернути увагу на OCEANYST Biphasic Conditioner Detangling & Anti-frizz. Цей кондиціонер без шкідливих добавок, він миттєво зволожує та розплутує волосся, надаючи йому м'якості. Також там є інші засоби, які задовольнять вимоги вашої дівчини. Якість продукції підтверджена сертифікатами, а доставка здійснюється по Україні, що дуже зручно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.10.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Всем привет, девочки скажите, где вы покупаете декоративную косметику? Только не за все деньги.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.02.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Здравствуйте, а посмотрите на сайте интернет магазина "Avrora-Style" У них огромнейший ассортимент декоративной косметики, есть много разных популярных брендов. Мне нравится бренд Vipera хорошие карандаши для глаз купить в Киеве с доставкой по Украине https://avrora-style.com.ua/dekorati...ashi-dlya-glaz Мне нравится этот бренд, во-первых качество хорошее и цены достаточно приемлемые. У меня от Vipera есть помада, несколько блесков для губ, подводка для глаз и несколько палитр теней. Зайдите на сайте и посмотрите какой есть ассортимент.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() А така косметика справді існує?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Спробувала натуральну косметику від Simona-Life та тепер я точно впевнена, що якісна та безпечна косметика існує! У них такий класний скраб для тіла https://simona-life.com.ua/ua , який чудово очищує шкіру, робить її м'якою та зволоженою. Він містить тільки натуральні інгредієнти, тому я без страху можу використовувати його навіть для чутливої шкіри. Після застосування шкіра виглядає свіжою, гладкою і ніжною.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як правильно доглядати за шкірою навколо очей, щоб уникнути зморшок і темних кіл?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Шкіра під очима дуже чутлива, тому я завжди використовую спеціальний догляд за шкірою навколо очей. Моя улюблена формула — з гіалуроновою кислотою, яка зволожує і не обтяжує. Вранці додаю крем із SPF, а ввечері обов’язково знімаю макіяж ніжним засобом. Ще мені допомагають патчі — вони швидко знімають набряки!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|