![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 803
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Відкриваю м'ясний магазин і задумався про вибір холодильних вітрин, які будуть використовуватись під різні види м'яса та ковбас. Хотілось би, щоб їх було зручно чистити та щоб вони тримали температуру стабільно, адже м'ясо – продукт, який швидко псується. Вибір великий, але які ж насправді будуть найнадійніші?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 366
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() В мене свій досвід з холодильними вітринами Magrest – доволі задоволений. М'ясо тримає в ідеальній температурі, а вітрина виглядає естетично, що для м'ясного бізнесу взагалі дуже важливо. Тож, якщо обираєш для магазину, холодильні вітрини для магазинів https://magrest.com.ua/product-categ...i-cooles-deck/ від Magrest – надійний варіант. Вони ще і легко миються, все зроблено з якісних матеріалів, які витримують постійне користування та зберігають гарний зовнішній вигляд. Рекомендую звернути увагу саме на них, це справді допомагає створити гарне враження для покупців.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|