![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Маю питання щодо моніторів Xiaomi. Підшукую новий монітор для домашнього використання, основним призначенням буде робота з графікою та перегляд фільмів, тому дуже важливі характеристики, як-от кольоропередача та контрастність. Я чув, що у Xiaomi є деякі моделі, які мають гарну якість зображення за прийнятну ціну, але не можу точно визначити, який саме варіант буде найкращим для моїх потреб. Мене також цікавить, чи є в їх моніторах підтримка технології HDR, оскільки це було б дуже корисно для роботи з відео. Якщо хтось має досвід з моніторами цієї марки, поділіться враженнями, чи дійсно вони вартості своїх грошей, і на що ще звернути увагу при виборі монітора для роботи з графікою та мультимедіа.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я користуюсь монітором Xiaomi вже близько півроку і можу поділитись враженнями. В цілому, монітори цієї марки дійсно чудово справляються з завданнями, які ти зазначив. У них гарна кольоропередача, а для перегляду фільмів та роботи з графікою це важливий аспект. Моделі, як-от Xiaomi Mi Desktop Monitor 1C, мають хорошу роздільну здатність і широкі кути огляду, що також важливо для комфортної роботи з зображеннями. Щодо HDR, то деякі моделі Xiaomi підтримують цю технологію, але варто уточнити конкретні параметри кожної моделі, оскільки не всі вони можуть мати високу якість відображення цього стандарту. Якщо шукаєш недорогий варіант для роботи з графікою, думаю, що Xiaomi - це хороше співвідношення ціни та якості.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Тепер зрозуміло, що монітори Xiaomi можуть бути хорошим вибором для моїх потреб. Однак ще цікаво, чи є у них моделі з високою частотою оновлення екрану, бо для роботи з анімацією це може бути важливим фактором. І ще одне питання: як з ергономікою? Чи можна налаштовувати висоту монітора та його нахил, щоб зручно працювати протягом довгих годин? Ці моменти також мають велике значення для мене.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Деякі моделі моніторів Xiaomi дійсно підтримують частоту оновлення до 75 Гц, що буде достатньо для більшості завдань, зокрема для роботи з графікою та перегляду контенту. Якщо тобі потрібна вища частота для анімації або ігор, то можливо, варто розглянути інші варіанти, але для більшості користувачів цього буде цілком достатньо. Щодо ергономіки, то в моніторах Xiaomi https://mi.ua/ua/monitory/ часто є можливість налаштовувати нахил екрану, що забезпечує комфорт при тривалій роботі. Однак, на жаль, не у всіх моделях є можливість регулювати висоту, тому варто звертати увагу на це при покупці. Загалом, я рекомендую звернутись до сайту Ми.юа, де є великий вибір моніторів Xiaomi з детальними характеристиками. Тут ти зможеш знайти саме ту модель, яка відповідає твоїм вимогам.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|