![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.01.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Чули про таку послугу. Це якось пов'язано з анестезією?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.03.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Якщо хочете дізнатися більше про цю послугу, рекомендую клініку ДіаДент у Вінниці. Це одна з найкращих стоматологічних клінік, де надають послуги лікування зубів під седацією Вінниця. Іноді, якщо лікування болісне, доводиться вдаватися до такого методу. Дізнатися детальніше можна за посиланням
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() У стоматології анестезія застосовується дуже часто, щоб зробити процедури безболісними для пацієнтів. Це може бути:
Місцева анестезія – коли знеболюється лише певна частина рота, наприклад, для пломбування зубів або видалення нервів. Загальна анестезія – коли пацієнт повністю засинає на час процедури. Зазвичай застосовується при складних або тривалих операціях, таких як видалення кількох зубів або хірургічні втручання. У стоматології часто застосовують анестезію для того, щоб пацієнти не відчували болю під час процедур, особливо якщо це передбачає видалення зубів, корінь або лікування важких захворювань порожнини рота. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я точно знаю, що в стоматології NISSO в Одесі лікують зуби з найкращим обезболенням, навіть уві сні. Якщо вам потрібно провести видалення зубів або будь-яке інше стоматологічне лікування, обов'язково зверніться до них, ось сайт https://nisso.com.ua/ . Я сама лікувала зуби тільки тут, інакше не довірилася б. Вони гарантують комфорт і безболісність на всіх етапах.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|