![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Маю таку проблему – вже кілька днів сильно кашляю. Спочатку був сухий кашель, а тепер став вологий, але дуже важко відкашлюватися. Вже кілька разів пробувала різні засоби, але результату не бачу. Може, є якісь препарати, які дійсно допомагають? Я хочу знайти щось, що зніме запалення і полегшить відходження мокроти, а ще не хочеться сильно навантажувати шлунок. Знаю, що є різні сиропи і таблетки, але важко зрозуміти, який з них найбільш ефективний. Може, хтось із вас уже перепробував декілька варіантів і може поділитися своїм досвідом?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Чую тебе, кашель дійсно може бути дуже набридливим. Якщо у тебе вологий кашель, то потрібно звертати увагу на засоби, які допомагають розріджувати мокроту і полегшують її виведення. Я б порадила спробувати препарати на основі амброксолу або ацетилцистеїну – вони добре допомагають при таких ситуаціях. Також є сиропи на основі трав, як, наприклад, оман або термопсис, які природно допомагають при кашлі. Щодо препаратів для зняття запалення, варто звернути увагу на ліки, що мають протизапальні властивості, але вони зазвичай можуть бути більш "важкими" для шлунка.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я чула, що амброксол дійсно допомагає, але мене хвилює, чи не будуть побічні ефекти, особливо з боку шлунка. Чи є препарати, які м'якше впливають на організм? І ще, чи потрібно звертати увагу на дозування, якщо кашель вже став менш інтенсивним, але все одно продовжується? Можливо, є щось для полегшення стану, що не буде сильно "грузити" організм?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ти абсолютно права, вибір препарату має бути максимально обережним, особливо якщо є проблеми з шлунком. Для більш м'якого впливу можеш звернути увагу на засоби, що містять рослинні компоненти, або препараты от кашля https://anc.ua/catalog/medikamenty-1...y-ot-kashlya-4 які знімають запалення та полегшують відходження мокроти, не травмуючи шлунок. Наприклад, є ліки, що містять екстракти плюща або корінь солодки. Вони мають менше побічних ефектів і добре допомагають при вологому кашлі. Звісно, важливо обирати препарат за рекомендацією лікаря. Для більш детального вибору можеш подивитися на АНЦ, де є багато варіантів для твоєї ситуації.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|