![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Потрібні поради стосовно вибору перил для сходів. Хочу встановити нержавіючі перила на сходах у приватному будинку. Треба, щоб було і надійно, і виглядало гарно, ну і щоб надовго. Може, хтось має досвід з такими речами? Хто де замовляв, чи є якісь підводні камені?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() У мене якраз є досвід з цим питанням. Ми встановлювали нержавіючі перила в будинку моєї сестри. Можу однозначно порадити компанію Emnist. З ними можна замовити металеві огородження https://emnist.com.ua/metalevi-ogorodzhennya/ , і вони роблять просто бомбезну роботу з нержавійкою. Перила вийшли супернадійні, та ще й виглядають стильно — такий сучасний мінімалізм. До того ж, їхня нержавіюча сталь не піддається корозії, тому можна бути впевненим, що ці перила не підведуть і через десять років. З установкою теж не було жодних проблем — все швидко і без зайвого стресу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 16.07.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() також Ми замовляли батькам на дачу за 15 км від міста Рівне перила для сходів металеві через компанію "Стальні рішення" яка знаходиться в місті Рівне але виготовляє металеві вироби та конструкції із доставкою та встановленням по всій Україні і тут дійсно за в порівнянні невисоку ціну Ви отримаєте максимально якісний та довговічний продукт і зручно що хлопці все встановлюють та доставляють самі
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|