![]() |
#1 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Нещодавно брала тут аксесуари для дітей дитячі конструктори лего Сподобалася невисока ціна і дуже оперативна доставка! Тепер буду замовляти тільки тут!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, де купуєте якісні іграшки для дітей? Хочеться щось яскраве, безпечне та таке, щоб дитина дійсно гралася, а не закинулося на полицю через день. Можливо, хтось має перевірені сайти чи магазини, буду вдячна за поради.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я замовляла автомат на орбізах у M416, докладнІше https://protocol.ua/ua/igrashkovi_av..._d lya_ditey/ і залишилася дуже задоволена: іграшка безпечна, зроблена з якісних матеріалів, орбізи не бруднять і не шкодять, а дитина отримує море емоцій і активно проводить час на свіжому повітрі. Плюс сервіс у них на високому рівні — швидке оформлення, оперативна доставка й приємне спілкування з менеджером, тому сміливо можу рекомендувати цей магазин. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|