![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Потрібна ваша допомога! Працюю з міжнародними клієнтами, часто виставляю інвойси, але зіткнувся з проблемою: не знаю, як краще їх оплачувати в Україні. Чи є якісь сервіси, які зручні й надійні для цього? Хто вже мав справу з такими платежами, поділіться досвідом, будь ласка.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Важливо знайти платформу, яка працює швидко і без зайвих комісій, бо це часом сильно б'є по бюджету. Особисто я намагалася використовувати банківські перекази, але там така тяганина з документами, що простіше щось інше шукати. Ще й обов'язково звертай увагу на курс валют — це теж важливо.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ти правий щодо курсів валют, бо інколи здається, що на різниці втрачаєш більше, ніж заробляєш. А як ти перевіряєш надійність платформи? Мені важливо, щоб це було без ризиків, бо клієнти, з якими працюю, цінують точність і швидкість.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Якщо тобі цікавить оплата інвойсів в Львові https://obmen24.com.ua/uk/lviv/invoices , я можу порадити сервіс Obmin24. Я сама через нього працюю — все просто і зрозуміло. Гроші можна отримати швидко, без зайвих паперів і довгих черг. Що ще важливо — там завжди адекватний курс, і можна уникнути втрат на конвертації. Плюс до того, вони мають фізичні точки у Львові, якщо раптом треба вирішити щось на місці. Зручно і безпечно, перевірено особисто. Думаю, тобі підійде.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|