![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Друзі, потрібна ваша порада. Хочу утеплити стелю в будинку, але не знаю, який матеріал краще вибрати. Підкажіть щось перевірене, що не пропускає тепло і не створює конденсату. Можливо, хтось уже робив, буду вдячний за реальні рекомендації!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Утеплення стелі – це справді важливий крок для збереження тепла, особливо в холодний сезон. Я б радив звернути увагу на матеріали, які мають хорошу теплоізоляцію і не накопичують вологу. Наприклад, ти можеш купити утеплювач для стелі у "Перший Дім". Вони пропонують широкий вибір, і, що важливо, усе сертифіковане та якісне. Утеплювач легко встановлюється, довговічний і підходить навіть для складних кліматичних умов. До речі, краще обирати матеріал із додатковим шаром пароізоляції – це допоможе уникнути проблем із пліснявою.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|