![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Маємо на складі різноманітні вантажі, тому плануємо придбати вилковий навантажувач. Ось тільки не можемо вирішити, на які характеристики звертати увагу. Який тип підходить для роботи з різними вагою вантажами, і чи є різниця між моделями для легких і важких робіт?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Щодо вибору вилкового навантажувача для складу хочу сказати, що важливо враховувати кілька моментів. По-перше, перед покупкою варто розуміти, який саме обсяг вантажу ви плануєте піднімати, адже для різних ваг потрібні різні моделі. Також звертайте увагу на висоту підйому, маневреність і довжину вил. Я використовую модель з більшою вантажопідйомністю для важких робіт, і вона показала себе дуже надійною.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Якщо вам потрібно вибирати вилковий навантажувач для складу, раджу звертати увагу на потужність двигуна і тип палива. Для великих складів з великою кількістю вантажів важливо, щоб навантажувач мав достатньо потужності, щоб не простоювати під час роботи. Я особисто обрав модель з дизельним двигуном, і це стало оптимальним варіантом для нашої роботи. Також важливо, щоб у нього були гарні гальмівні системи та хороша видимість для безпеки.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ми купували вилковий навантажувач EP у компанії https://ssk.ua/ua/products/pogruzchiki-1 Можу сказати, що вибір справді вдалий. Встановили його на нашому складі, і з першого ж дня він показав свою ефективність.
Що важливо, він надійний, потужний, і при цьому не дуже важкий для маневрування. Можливість регулювання висоти вил і хороша видимість дозволяють працювати з різними вантажами без проблем. Як варіант, можете також розглянути такі вилкові навантажувачі для свого складу. ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|