![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Скажіть чи є різниця у ціні на оформлення автоцивілки в Дніпрі, Києві чи скажімо якомусь селі? Якщо я знаходжусь в селі, але авто зареєстроване в Дніпрі, яку ціну я маю заплатити?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Різниця в ціні автоцивілки справді є, і вона залежить не від того, де ти фізично знаходишся, а від місця реєстрації авто. Чим більше місто, тим вища ймовірність ДТП, відповідно, і тариф там буде вищий. Тобто якщо ти живеш у селі, але авто зареєстроване в Дніпрі, платити доведеться за тарифом Дніпра. Тут нічого не зробиш — це прописано в законі. Тоді б всі спеціально їхали десь в невеличкі селища і купували поліс там, а потім верталися у велике місто. Це так не працює. Ще зверни увагу: ціни можуть різнитися в різних страхових, тому варто порівнювати, але орієнтуватися треба на базові коефіцієнти. Якщо цікаво подивитися актуальні тарифи та що змінилося у 2025 році, ось є цікава стаття https://dneprcity.net/dnepr/oglyad-a...a-u-2025-roci/ про огляд актуальних тарифів на автоцивілку в Дніпрі. Там усе доступно розписано. Ну і лайфхак від мене — купувати онлайн зручно і часто можна знайти акції чи кешбек. Последний раз редактировалось Susiko, 25.03.2025 в 16:20. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|