![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я зараз планую покращити свої навички фотографії та шукаю хороші курси для фотографів. Мене цікавить саме практичне навчання, де можна буде розвивати технічні здібності та творчі ідеї. Чи можете порадити щось дійсно якісне, можливо, навіть із досвідом роботи з професіоналами? Дуже важливо, щоб курси були орієнтовані на різні рівні підготовки, адже я поки що не маю великих досягнень у цій сфері.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я б порадила звернути увагу на фотошколу Зелений квадрат https://green4.photo/uk/photo_courses/start_online/ це один із найкращих варіантів, які можна знайти. У них є програми як для початківців, так і для більш досвідчених фотографів. Там можна навчитися всьому – від основ композиції до складних технік редагування. Програми навчання дуже практичні, що дозволяє отримати реальні навички для роботи в цій сфері. Більше того, школа пропонує індивідуальний підхід до кожного студента, що допомагає швидше опанувати необхідний матеріал. Преподавателі – досвідчені професіонали, які не тільки діляться своїми знаннями, але й надихають на творчі пошуки. Рекомендую звернутися саме туди, це дійсно місце, де можна отримати корисні та практичні навички.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|