![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Маю таку ситуацію: останнім часом часто втомлюються очі, з’являється якесь розмиття в полі зору, особливо після роботи за комп’ютером. Підозрюю, що щось із зором не так, і вирішила не зволікати. Підкажіть, будь ласка, приватну клініку в Києві, де можна якісно й професійно отримати консультацію офтальмолога. Бажано, щоб прийом був без зайвих черг і щоб лікарі дійсно розбиралися в сучасних методах діагностики. Можливо, хтось уже проходив таке обстеження й може порекомендувати перевірене місце?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Коли обираєте клініку для консультації в офтальмолога, звертайте увагу на наявність сучасного обладнання, досвід лікарів та відгуки пацієнтів. Також важливо, щоб клініка мала комплексний підхід — і діагностика, і лікування на місці. Добре, якщо є можливість запису онлайн або через мобільний додаток, щоб уникати черг і заощадити час. Раджу не гнатися лише за ціною — краще вибрати якість і професіоналізм.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я, як людина, котра вже не раз зверталася до офтальмологів, можу сказати, що зараз дуже важливо обрати лікарню, де уважно вислухають, не будуть поспішати й дадуть чіткі рекомендації. Особливо добре, якщо в клініці проводять комп’ютерну діагностику, бо вона дуже точна. Подивіться, щоб була можливість зробити і УЗД, і огляд очного дна, і вимірювання тиску. Це важливо, бо проблеми з очима часто непомітні на початку.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я нещодавно сам стикався з потребою звернутись до офтальмолога, тому ділюсь особистим досвідом. Можу щиро порекомендувати приватну клініку ДЕНИС, розташовану в Києві. Вони мають потужний офтальмологічний напрямок, сучасну техніку та досвідчених фахівців. Дуже сподобалося, що прийом можна швидко оформити онлайн, персонал уважний, а лікар докладно пояснив кожен етап обстеження. Якщо тебе цікавить офтальмолог голосіївський район , то клініка ДЕНИС — чудовий варіант. Вони не просто лікують, а реально знаходять причину проблеми.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|