![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Планую купити вживаний автомобіль, але чув про шахрайство. Чи є спосіб перевірити машину за номером?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 30.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Купівля б/у авто – це завжди ризик, але перевірка історії може врятувати від проблем. Є сервіси, які за номером показують, чи була машина в аваріях, чи має юридичні обмеження. Наприклад, можна перевірити авто за номером https://cardetect.in.ua і отримати детальний звіт. Це швидкий спосіб убезпечити себе. Також раджу звернутися до механіка для огляду.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я буду купувати новий автомобіль, то ж думаю, мені таке не грозить.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Звичайно, нова машина — це найкращий вибір. Також дивлюсь новий Volvo XC40 Recharge за посиланням https://winnerauto.volvocarsdealer.c.../xc40-recharge електричний, стильний і технологічний. Ідеальний варіант для тих, хто хоче поєднати комфорт, безпеку та турботу про довкілля. Планую ще протестувати, але вже зараз виглядає дуже переконливо.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.11.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Важно це брать когось с собою
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|