![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 10.09.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я купувала шорти від https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ минулого літа і можу поділитися своїм досвідом. Можу сказати, що цей бренд точно не для тих, хто шукає звичайний базовий одяг, що буде в кожному магазині. Це по-справжньому концептуальний одяг, де кожна річ продумана до дрібниць. Вони пропонують шорти в різних стилях: від класичних до моделей з цікавими дизайнерськими рішеннями, наприклад, асиметричними елементами або нестандартними кишенями. Щодо зручності, то я була дуже здивована — в шортах дійсно комфортно, навіть якщо носити їх цілий день. Я обирала модель з високою талією, вони чудово сидять, не обтягують, і в той же час добре підтримують фігуру. Вони виготовлені з легких, натуральних тканин, таких як бавовна з додаванням льону, що дуже важливо для теплих місяців. Це дозволяє шкірі дихати, і в них справді комфортно навіть у спекотні дні. Я ходила в них і по місту, і навіть на пляж — вони не обмежують рухів і, що важливо, не подразнюють шкіру.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|