![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Планую довгу подорож із собакою і хочу взяти щось, що допоможе йому не нудьгувати в дорозі. Ідеально, щоб це була легка, міцна і безпечна іграшка, яку можна використовувати і в машині, і на зупинках під час прогулянок.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Далекі поїздки з улюбленцем можуть стати значно приємнішими, якщо підготуватись заздалегідь. Іграшки для тварин, як-от гумовий м’яч Kumm, стануть у пригоді саме в таких ситуаціях. Я замовив його на Stok.Top, і м’яч перевершив усі очікування. Зроблений із термопластичної гуми, він міцний, не ламається і легко миється, навіть у дорозі. Розмір 5,5 см ідеально підходить для невеликих порід. Під час зупинок мій пес активно грався з ним, а в машині спокійно тримав біля себе. Практична і безпечна річ, яку варто мати кожному власнику собаки в дорозі.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|