![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Донька вчора почала скаржитися на біль у горлі, почервоніння є, педіатр сказав обробляти порожнину рота антисептиком. Аптекар порекомендував стоматидин, каже, що його часто використовують при таких симптомах і для профілактики ускладнень.
Але я, як мама, завжди хочу чітко розуміти, чим саме лікую дитину. В інтернеті багато різної інформації, але мені хочеться мати офіційну інструкцію або перевірене джерело. Хто користувався Стоматидином — підкажіть, будь ласка, як правильно його застосовувати, з якого віку можна, як довго і як часто полоскати? Бо хочеться допомогти швидше, але не нашкодити. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Це гексетидин у складі, сильний антисептик, добре знімає запалення й біль. Його часто призначають і дорослим, і дітям (з 6 років точно можна, меншим — тільки після лікаря). Але важливо знати — не ковтати, а просто полоскаєш 30 секунд і все. Не їсти й не пити хвилин 30 після. Дуже добре діє при стоматиті, ангіні, гінгівіті, взагалі при будь-яких інфекціях у роті. Але, звісно, краще не затягувати й діяти швидко. І доза там вже готова, нічого розводити не треба. Головне — не плутати з аналогами.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Тепер хочу дізнатись, як довго його можна застосовувати? Якщо симптоми зникають уже на третій день, чи треба продовжувати курс до тижня, чи краще припинити? Бо іноді написано “до 7 днів”, але ж усе індивідуально…
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Правильно, що ви звертаєте увагу на тривалість застосування — адже навіть ефективні засоби, як Стоматидин, мають обмеження. Якщо симптоми проходять, часто достатньо 3–5 днів лікування. Але остаточне рішення — за лікарем. Щоб мати повну, перевірену інформацію з офіційного джерела, я рекомендую вам зайти на сайт препарату Стоматидин. Там є повна інструкція із застосування Стоматидину https://stomatidine.com.ua/instruction/ дозуванням для різних вікових категорій, протипоказаннями та детальною фармакологічною інформацією. Сайт зручний, усе написано зрозумілою мовою, без медичної “казуїстики”. Також ви знайдете рекомендації щодо сумісності з іншими ліками, і це особливо важливо, якщо дитина приймає щось паралельно. Заходьте — краще отримати знання з перевіреного джерела, ніж шукати по форумах, де багато неточностей.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|