![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Всім гарного дня! Я захопилась цим стилем — просто неймовірна краса. Але хвилює, як не переборщити. Якщо сережки великі — то намисто вже не треба? Чи в етно якраз можна все й одразу? :)
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як на мене, кожна жінка повинна мати хоча б кілька етнічних прикрас, щоб підкреслити свою унікальність і любов до рідної культури. Мені пощастило знайти магазин, де можна купити справжні українські народні прикраси ручної роботи. Це інтернет-магазин Oksana Boriychuk. Тут ви знайдете неймовірно стильні та автентичні прикраси, що додають особливого настрою будь-якому образу. Я замовляла вже кілька разів, і кожного разу залишалася дуже задоволена: і ціною, і якістю виробів. Раджу браслети з натурального каміння https://oksana-boriychuk.com.ua/prod...lnogo-kaminnya особливо сподобалося, що вони швидко доставляються, і упаковка дуже надійна, тому прикраси приходять в ідеальному стані. Якщо ви шукаєте оригінальні прикраси в українському стилі, раджу вам звернути увагу на цей магазин. Ваша колекція прикрас стане набагато цікавішою і автентичнішою!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.03.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Интересно очень очень
Последний раз редактировалось Jiola25, 11.05.2025 в 00:06. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|