![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.09.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Настав час облагородити територію біля дому — думаю про тротуарну плитку, бо виглядає красиво і служить довго. Чи не підкажете, де її краще замовити, щоб і якість була, і сервіс нормальний?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Шукала плитку для майданчику біля будинку, і зізнаюсь — ледь не витратила купу грошей на бренд, поки знайома не підказала про Планета2000. Зайшла на сайт — і одразу зрозуміла, що це саме те, що мені потрібно. Великий вибір, є фото, можна подивитись, як виглядає плитка вже в укладеному вигляді. Особливо звернула увагу, що тротуарна плитка ціна йде від 300 грн за м² — це набагато вигідніше, ніж те, що мені пропонували в місцевому магазині. Обрала теплий пісочний колір, ідеально підійшов під фасад. Вже три місяці як плитка покладена — ніяких проблем, не потріскалась, не пішла плямами. Планую ще одну партію на задній дворик — буду знову замовляти тут.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|