![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Мене цікавить, як правильно вибирати офери для арбітражу трафіка, зокрема в Україні. Я вже деякий час займаюсь арбітражем і хочеться зрозуміти, як можна оптимізувати доходи. З якими оферами працюєте ви? Які з них дають найкращу виплату і апрув? Наприклад, я бачив офери "Eraxil Free" і "Cardioser Free", але не впевнений, як вони порівнюються з іншими. Чи є ще варіанти з високими відсотками апруву та хорошими умовами для України?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Якщо говорити про Офери для арбітражу трафіка в Україні, я б порадив звернути увагу на кілька варіантів, які мають гарні показники. Наприклад, "Eraxil Free" має хороший апрув 16,1% при виплаті 19$, і це відмінний варіант для старту, оскільки він не потребує вкладень (прайс 0грн). Якщо тебе цікавлять інші варіанти, я б також рекомендував звернути увагу на "Cardioser Free" — його апрув трохи вищий, 23,4%, і це може допомогти отримати більше схвалених лідів. Також варто розглянути "SkineForm Free" з апрувом 21,3% та "Nікобan Free" з апрувом 25,2% — це дещо вищий апрув і стабільні виплати (17$). Вибір офери залежить від того, який тип трафіка ти залучаєш, тому краще тестувати кілька варіантів. Офери, як "Neoprostan Free" та "ArthroLead Free", теж мають хороші показники для тих, хто працює в ніші здоров'я, а їх апрув коливається від 16% до 22%. Усі ці офери мають гарні умови і підходять для арбітражу трафіка в Україні.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|