![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Шукаю хороший магазин, де можна купити все необхідне для гоління та догляду за шкірою. Потрібно, щоб були бритви, піна для гоління та інші аксесуари. Де можна знайти все це за хорошими цінами?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я замовляла в «BIO Trading Ltd» і залишилася дуже задоволена. У них великий асортимент товарів для гоління, зокрема, я сподобалася піна для гоління, яка чудово підходить для чутливої шкіри. Також є багато інших товарів для догляду за собою, і ціни приємно радують. Я завжди можу знайти все необхідне в одному місці, і доставка завжди швидка. Рекомендую цей магазин тим, хто шукає якісні товари для догляду! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Рекомендуємо звернути увагу на продукти від Nivea Men та Proraso, які спеціально розроблені для чутливої шкіри.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Перегляньте на BON.ua, тут можна обрати якісні бритви та тримери для гоління . На сайті представлено великий вибір техніки для особистого догляду — від класичних електробритв до багатофункціональних тримерів, які підходять як для щоденного гоління, так і для догляду за бородою та стрижки волосся. Тут є моделі від перевірених брендів, які гарантують надійність, точність і комфорт під час використання. Багато пристроїв мають різні насадки, налаштування довжини та водонепроникний корпус, що дозволяє використовувати їх навіть у душі.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|