![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 2 раз в 2 сообщениях |
![]() Всім привіт! Хочу поділитися своїм досвідом використання літієвого акумулятора LiTime 12В 100Аг (LiFePO4 Lithium Deep Cycle), який я придбав нещодавно. Раніше я використовував звичайний AGM акумулятор, і різниця, чесно кажучи, вражає.
Перш за все, що мене приємно здивувало – це вага. LiTime значно легший за мій попередній акумулятор, що суттєво полегшило його встановлення та транспортування. Це особливо важливо для мене, оскільки я часто подорожую на авто з кемпінгом, і кожен кілограм має значення. Друге – це ємність. 100Аг вистачає на довше, ніж я очікував. Я використовую акумулятор для живлення холодильника, освітлення та зарядки гаджетів у кемпінгу, і мені вистачає його на кілька днів без підзарядки. AGM акумулятор тримав заряд значно менше. Третє – це швидкість зарядки. LiTime заряджається значно швидше, ніж AGM. Це дозволяє швидко відновити заряд акумулятора, що дуже зручно в умовах обмеженого доступу до електромережі. Ну і наостанок, довговічність. LiFePO4 акумулятори відомі своєю довговічністю, і я сподіваюсь, що LiTime прослужить мені багато років. Судячи з відгуків інших користувачів, це цілком реально. Загалом, я дуже задоволений покупкою LiTime 12В 100Аг. Це чудовий варіант для тих, хто шукає надійний, легкий та потужний акумулятор для кемпінгу, сонячної енергетики або інших потреб. Рекомендую придбати тут https://litime.com.ua/product/litime-12v-100ag/ ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|