![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Дівчата, підкажіть, будь ласка, може хтось стикався. Потрібна стильна футболка великого розміру для чоловіка — бажано не просто базова однотонна, а якась з цікавим дизайном чи принаймні сучасного крою. Шукаю для свого чоловіка: він у мене високий і доволі кремезний, тож стандартні варіанти з масмаркету не підходять — або тісно, або надто коротко, або просто виглядає так, ніби вдягнув мішок. Уже кілька разів замовляла з різних інтернет-магазинів — і все якось не те. А ще важливо, щоб тканина була якісна, бо він багато рухається і постійно в динаміці. Хочеться чогось комфортного, але водночас стильного. Якщо маєте перевірені місця, де є чоловічі футболки великих розмірів і виглядають вони не як “піжама для дому”, буду дуже вдячна за поради. Бо чесно — вже трохи втомилася від безрезультатного пошуку.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Розумію тебе дуже добре, бо колись сама з подібним стикалась — мій брат також носить великі розміри, і знайти для нього щось стильне завжди було квестом. Особливо, якщо хочеш, аби річ була не просто великою, а ще й якісною та з хорошим зовнішнім виглядом. Але недавно я відкрила для себе один інтернет-магазин, який реально рятує в таких випадках — це Sweik. Асортимент доволі різноманітний: є футболки з принтами, стримані класичні моделі, спортивні й кежуал-варіанти. Тканини — переважно бавовна з додаванням еластану, тому річ не тільки зручна, але й добре тримає форму. Мій брат був у захваті, коли вперше вдягнув — сказав, що нарешті не почувається “незручно вдягнутим”. Доставка по Україні, все приходить акуратно запакованим, а розмірна сітка — чітка та точна. Однозначно раджу заглянути на сайт цього магазину, бо знайти чоловічі футболки, майки великого розміру https://sweik.com.ua/uk/products/muz...ra-f201111352/ з адекватним дизайном і якістю зараз — це справжня знахідка.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|