![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 804
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу спробувати приготувати індичку з яблуками, але не знаю, з чого почати. Чи потрібно яблука нарізати на шматочки чи краще використовувати цілі? І як правильно замаринувати індичку, щоб вона була соковитою і з ароматом яблук? Може, є якісь особливі спеції або поради, які допоможуть зробити страву смачною?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 676
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Для приготування індички з яблуками найкраще вибирати тверді яблука, які не розварюються швидко. Їх нарізають скибочками або кубиками, залежно від бажаного ефекту. Маринад краще робити з оливкової олії, лимонного соку, солі, перцю і додати трохи ароматних трав — чебрець або розмарин підійдуть ідеально. Яблука викладають у форму разом із м’ясом, щоб вони просочилися соком індички під час запікання.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 804
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Звучить чудово, дякую за поради. Але чи варто натирати індичку гірчицею або медом перед запіканням, щоб додати більше смаку? І який оптимальний час та температура запікання, щоб індичка була м’якою, а яблука не перетворилися на пюре? Хотілося б приготувати так, щоб і м’ясо, і яблука зберегли свою текстуру.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 367
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
Яблука нарізають крупно, щоб вони зберегли форму і не розварилися. Запікають у духовці при 180 градусах приблизно 1,5-2 години, залежно від ваги індички, періодично поливаючи її виділеним соком, щоб м’ясо було соковитим. Також рекомендую перед запіканням залишити індичку у маринаді з гірчиці на кілька годин або на ніч — це значно покращить смак і аромат страви. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|