![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я зустрічаюся з хлопцем уже майже пів року, і в нас досі не було навіть розмов на пікантні теми, не те що якихось моментів. У мене з’явилася ідея спробувати почати це самій, але я боюся його злякати. Не хочу, щоб він подумав, що я думаю тільки про одне. Як зробити це легко й ненав’язливо?
Последний раз редактировалось Vredniy, 09.06.2025 в 04:51. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Можливо він боїться порушувати тему, бо вважає, що ще рано? Це дуже цікаво, бо зазвичай чоловіки не чекають довго. Може він у тебе пост сором'язливий? Я б тобі порадила придумати привід для романтичної вечері вдвох, включити лисичку, як ми, дівчатка, вміємо робити це і під час легкого спілкування ненав'язливо постав йому питання фліртуючи. Я так якось робила, і хлопцям це дуже подобається. Запитання я дивилася на цьому сайті https://soulmatcher.app/uk/blog/34-s...-to-ask-a-guy/. Там їх багато, але для себе я обрала парочку, які мені більше підійшли. Я просто завела нашу розмову в потрібне мені русло, згадала наш перший поцілунок і запитала: "Якби ми зараз були наодинці, як би ти зробив цей момент незабутнім?". І це спрацювало. Тож спробуйте.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|