![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.09.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Підкажіть, де можна замовити стильну вуличну лавку для двору? Шукаю щось нестандартне — можливо, з кованими елементами або незвичайним дизайном. Важливо, щоб була зручна і витримувала погодні умови, адже стоятиме просто неба. Чи є варіанти, де можна обрати не тільки готові моделі, а й замовити щось під свій смак?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я давно мріяв про те, щоб у нашому дворі з’явилася гарна лавка, де можна було б посидіти ввечері, поговорити з сусідами чи просто відпочити після роботи. І ось моя мрія здійснилася – я замовив вуличну лавку https://budidea.com/uk/skameyki-lavochki-uk/ у них. Виготовлена з якісного дерева, міцна та стильна, вона стала справжньою окрасою нашого подвір’я. Діти тепер люблять тут збиратися, а дорослі – пити каву під відкритим небом. Особливо радіє моя дружина – тепер у нас є затишне місце, де можна читати книжку в тиші. Лавка дуже зручна, з міцною спинкою, тому сидіти на ній – одне задоволення.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|