Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Круглый стол
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 25.06.2025, 11:23   #1
kissska
Советник

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях
По умолчанию Де можна оформити невеликий кредит?

Сьогодні вранці вийшла з квартири, а там — повістка на оплату боргу за газ, а в мене навіть на маршрутку нема. Пішки на роботу добиралась, а там ще й повідомили, що аванс затримують… Я просто не знаю, звідки тепер брати хоч якісь гроші, аби протриматись кілька днів. Вдома — ні запасів, ні готівки. У знайомих просити — вже просила, другий раз незручно. Банки — не варіант, уже колись мала проблеми з кредиткою. Підкажіть, будь ласка, якщо хтось десь реально оформлював невеликий кредит швидко, без довідок і дзвінків. Бо вже голова йде обертом.
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 25.06.2025, 11:25   #2
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Ой, як я тебе розумію! Я нещодавно мала дуже подібну ситуацію — дитині терміново треба було на екскурсію, а в мене — мінус на картці. У паніці перебрала всі варіанти, поки не згадала, що знайома хвалила нове МФО. Каже, там можна взяти гроші швидко, без дзвінків, без зайвих паперів, і навіть вночі. Я спершу не дуже вірила, бо боялась нарватися на щось мутне, але вона показала, як усе працює. Спробувала — і реально була в шоці, що ще буває так просто. За 15 хвилин усе вирішилось.

Последний раз редактировалось Haruko, 25.06.2025 в 11:26. Причина: Добавлено сообщение
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 11:27   #3
kissska
Советник

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях

Та я просто тобі дякую за підтримку! Бо відчуваєш себе такою безпомічною, коли всі витрати звалюються одночасно, а взяти нема звідки. Можеш, будь ласка, уточнити — як оформлюється, і чи не треба мати "ідеальний" рейтинг, бо в мене кредитна історія не дуже. І ще: яка мінімальна сума там доступна? Бо мені навіть тисячі зараз вистачило б.
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 25.06.2025, 11:29   #4
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Оформила я через нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/promo...tavky-znuzheno Вони тільки нещодавно з’явились, але вже добре себе зарекомендували. Найбільший плюс — усе відбувається онлайн: не треба нікуди ходити, ніхто не дзвонить і не ставить незручних питань. Просто заходиш на сайт, подаєш заявку, і після схвалення гроші приходять на карту буквально за кілька секунд. Система працює цілодобово — я оформлювала о пів на першу ночі. Ще одна крута штука — перший кредит Flash вони дають під 0,1% на день, і без жодної комісії за оформлення. Це реально вигідно, якщо треба просто перекритись на кілька днів. І в них часто бувають різні акції — я бачила, що можна отримати промокод або бонуси. Так що можеш не хвилюватися за кредитну історію — мені схвалили, хоч у мене теж були прострочки. Спробуй — воно того варте.

Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ