![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Мені дуже подобається фотографувати на мобільний, але якось мої фото виходять не такими яскравими та цікавими, як у інших. Чи є якісь прості поради або курси, які допоможуть навчитися робити справді файні фото на мобільний? Дуже хочеться покращити свої навички та зрозуміти, як правильно працювати з камерою телефона.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Сам колись теж так думав і шукав, як підняти свій рівень. Раджу звернути увагу на курси мобільної фотографії https://green4.photo/uk/mobphoto/ у фотошколі Зеленый квадрат. Там дуже класні викладачі, які доступно пояснюють всі тонкощі зйомки на телефон і дають практичні завдання. Я пройшов ці курси, і мої фото стали набагато яскравішими, цікавішими, а процес зйомки — захоплюючим. Там справді навчать бачити кадр і використовувати можливості мобільної камери по максимуму. Тому, якщо хочеш справді файні фото, курси мобільної фотографії від Зеленого квадрата — найкращий варіант!
Последний раз редактировалось Haruko, 27.06.2025 в 13:44. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|