![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Потрібен сервіс або каталог для пошуку бізнес-партнерів і постачальників по Україні з актуальними контактами та зручною навігацією. Хто користувався такими платформами? Чи є поради, який сервіс варто обрати, щоб швидко і ефективно знаходити потрібні компанії?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Мій досвід роботи з UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/ був позитивним. Це масштабна всеукраїнська база компаній, що дозволяє знаходити підприємства з різних галузей із детальною інформацією: актуальні контакти, керівники, види послуг, регіональна приналежність. Зручні фільтри допомогли мені швидко відібрати відповідних партнерів без зайвих складнощів. Окрім пошуку, платформа дає змогу створити розширений профіль своєї компанії та замовити рекламу, що допомагає залучити більше клієнтів і виділитися серед конкурентів. UA-REGION став для мене надійним помічником у розвитку бізнесу та налагодженні ділових контактів. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|