![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт всім! Потрібно пройти лабораторні тести, але не знаю, до якого центру звернутися. Хтось може поділитися досвідом і порадити, які лабораторії в Україні найбільш надійні? Які з них мають найкраще обслуговування і точні результати? Буду вдячний за рекомендації!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я сам нещодавно проходив обстеження в лабораторії, і за рекомендацією лікаря вибрав один з великих медичних центрів. В цілому, досвід був нормальний — швидке отримання результатів, хороший сервіс. Я зазвичай звертаю увагу на те, чи є у лабораторії достатня кількість точок у різних містах та чи підтримується зв'язок із лікарем для уточнення результатів. Також важливо, щоб вони використовували сучасне обладнання для аналізів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я вже кілька разів проходив обстеження у різних лабораторіях. Що можу сказати, то важливо вибирати лабораторії, які мають сертифікацію та довгу історію на ринку. Я чув хороші відгуки про кілька великих центрів у Києві, але насправді важливо також звертати увагу на ціни — вони можуть сильно варіюватися залежно від послуг. Тому я зазвичай перевіряю не лише відгуки, а й якість лабораторних тестів.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Знайдіть корисну інформацію на їхньому порталі, про різні лабораторії, які мають велику мережу точок по Україні, обслуговування на рівні і результати були дуже точними. Так що якщо хочеш бути впевнений у результатах і не витратити час на пошук, раджу звернути увагу на ці клініки. Вони дійсно є лідерами в лабораторній діагностиці в Україні. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|