![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хтось може порекомендувати хорошу стоматологічну клініку у Києві? Мені потрібно пройти лікування карієсу і зробити чистку зубів. Чи варто звертатися до великих клінік, чи краще обирати маленькі, приватні?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я пробував кілька стоматологій у Києві. Загалом, великі клініки дають певні переваги у вигляді сучасного обладнання, але при цьому інколи відчувається, що вони більше орієнтовані на кількість пацієнтів, ніж на якість. Мені це не зовсім підійшло, тому що почав шукати більш індивідуальний підхід. Тому я звернувся до невеликої клініки, і мені сподобалося, що тут більше уваги приділяють кожному пацієнту, але також не мають такого широкого вибору послуг.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я відвідував стоматологію великої мережі, і там мені зробили хорошу чистку зубів, але я вирішив поставити пломбу в іншому місці, оскільки ціни в великих клініках дуже високі. Я теж намагався знайти клініку з хорошими рекомендаціями. Коштує це дешевше, але треба бути обережним з вибором.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Вони спеціалізуються на лікуванні карієсу, чищенні зубного каменю, а також безпечному відбілюванні зубної емалі. Окрім цього, є можливість провести профілактичний огляд і серйозне лікування зубів. Я сам звертався до них, і мені сподобалось, як вони працюють: уважно, акуратно і з сучасним обладнанням. Також там досить хороше ставлення до пацієнтів, що важливо для мене. У них є все необхідне для лікування зубів різної складності. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|