![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хочу знайти якійсь цікавий онлайн журнал, маєте на прикметі такі?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Зовсім випадково натрапила на онлайн журнал Life Plus https://life-plus.center/ і тепер не можу від нього відірватися. Я молода мама в декреті, тому вільного часу обмаль, але завжди хочеться залишатись у курсі подій і водночас отримувати щось корисне для себе. Саме тут я знайшла безліч порад для побуту, рецепти для всієї родини, новини з різних куточків світу, які подаються простою мовою — без зайвої складності, але з глибоким змістом. Дуже потішило, що є розділи і для чоловіків, і для жінок, причому матеріали справді якісні — не «вода», а справжня корисна інформація. А ще я вперше дізналася про кілька новинок серед побутової техніки, про які навіть на великих новинних порталах не писали. Що мене найбільше вразило — це щирий, людяний стиль подачі, немає відчуття, що читаєш щось сухе чи рекламне. Однозначно рекомендую всім, хто шукає поєднання новин і порад на щодень!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|