![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Мій MacBook почав поводити себе дивно — то не вмикається з першого разу, то зарядку не бачить. Потрібна хороша діагностика, бо сам уже нічого не розумію. Підкажіть, будь ласка, де у Києві можна якісно й надійно перевірити і відремонтувати макбук?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Якщо шукаєте дійсно професійний сервіс для ремонту техніки Apple у Києві, можу впевнено порадити ремонт макбука у Києві в DoctorFix . Я вже двічі зверталася до них із питаннями по своєму MacBook та iPhone і щоразу залишалася дуже задоволена результатом. По-перше, у них прозорий підхід: перед початком будь-яких робіт обов’язково проводять безкоштовну діагностику, чітко пояснюють, у чому саме проблема і погоджують із вами всі етапи ремонту. По-друге, всі запчастини оригінальні або високої якості, а ще надають гарантію на виконані роботи, що для мене було важливим. І найголовніше — ремонт macbook у Києві вони роблять швидко: багато питань вирішуються буквально за кілька годин, а не тижнів.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|