![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хтось має досвід використання якісної моторної оливи для гібридного автомобіля? Я власник Toyota Prius, і хочу підібрати надійне мастило, яке підійде до специфіки гібридного двигуна. У магазинах радять усе підряд, але мені потрібна перевірена порада.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Маю такий самий Prius і теж мав дилему, коли вперше обирав мастило. Зі свого досвіду скажу — Aral чудово підходить для гібридів. Я купував оливу на www.aral-lubricants.com.ua/ , і менеджери там допомогли обрати потрібну специфікацію саме для мого авто. Олива має стабільні показники навіть при перепадах температур, а Prius якраз чутливий до таких нюансів. Уже двічі міняв оливу — і зносу мінімум, витрата пального в нормі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() Дякую, дуже корисна відповідь. Добре, що є конкретна рекомендація, яка підтверджена досвідом.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|