![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Покажіть мені який у вас столик стоїть у спальні? Шукаю собі щось незвичне, типу столик, з шухлядочками. І колір хочу щоб був дуже прям красивий. Може просто дасте пораду де подивитись чи де ви купували свій.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
У моїй спальні стоїть невеликий туалетний столик зі зручними шухлядками, де можна сховати косметику та різні дрібниці. Чесно кажучи, я довго шукала саме такий варіант, бо хотілося, щоб він не тільки був практичний, а й гармонійно вписувався в інтер’єр. Головне, що колір меблів справді має велике значення: світлі відтінки створюють відчуття простору та легкості, а темні надають глибини й певної елегантності. Якщо хочеться чогось оригінального, можна обирати моделі з незвичною фурнітурою чи з додатковими поличками. Я купувала свій у спеціалізованому магазині меблів, і там було з чого вибрати. До речі, зараз можна подивитися цікаві варіанти тут — https://www.spalnia.com.ua/product-c...etnye-stoliki/, там представлено різні туалетні столики з шухлядками, у різних кольорах і стилях. Це зручно тим, що можна одразу уявити, як столик виглядатиме в кімнаті та підібрати саме той, який підкреслить затишок спальні. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|