![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Тиждень тому невдало підвернув ногу, спочатку думав, що просто розтягнення, але біль не проходить. Робив рентген – лікар сказав, що все виглядає нормально. Проте біль триває, і є набряк. Хірург радить пройти комп’ютерну томографію, щоб перевірити, чи немає тріщини або мікроперелому. Я не дуже хочу знову витрачати час і гроші, якщо вже є рентген. Чи дійсно КТ покаже більше? І наскільки безпечно робити таке дослідження кілька разів, якщо раптом доведеться повторити?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Так, у твоєму випадку КТ – найкращий варіант. Я сам був у подібній ситуації: рентген нічого не показав, а кт діагностика виявила мікротріщину кістки. Завдяки цьому вдалося уникнути ускладнень. КТ дозволяє побачити навіть найдрібніші пошкодження, які на рентгені не видно. Щодо безпеки – не хвилюйся, сучасні апарати дають мінімальне променеве навантаження. У HBMedical процедура займає близько 20–30 хвилин, і результат готовий того ж дня. Якщо потрібно повторити КТ, це також не становить небезпеки, головне – робити за медичними показаннями. Я б радив пройти, щоб мати повну картину і правильно відновити ногу.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|