![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Стою зараз на роздоріжжі: планую купівлю об’єкта під інвестицію, але розумію, що в цій сфері легко припуститися помилок. Дуже важливо не лише знати про ціну, а й розібратися у всіх ризиках, юридичних моментах, технічному стані будівлі. Може, хтось уже замовляв аудит і аналіз нерухомості у спеціалізованих компаніях? Яку будівельну чи девелоперську компанію краще обрати, щоб отримати професійний висновок і реальну картину ситуації?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я можу поділитися власним досвідом, бо нещодавно мав таке ж завдання. Важливо знайти компанію, яка підходить комплексно, а не просто поверхово оцінює об’єкт. Саме тому я звернувся до CCG Development – і залишився задоволений. У них є цілий спектр послуг, пов’язаних з аудитом і аналізом нерухомості https://www.ccg.ua/audyt-i-analiz-neruhomosti/ : перевірка юридичної чистоти, технічна оцінка стану будівель, а також прогнозування можливих витрат на ремонт чи реконструкцію. Мені сподобалося, що спеціалісти пояснюють усе простою мовою, без “паперової бюрократії” і складних термінів, але водночас результати виглядають максимально професійно. Завдяки цьому я уникнув кількох ризикованих угод.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|